Sınavın Rahat Ve En Net Öğrencisi

YKS sınavının ardından konuşan aday, sınava ve gençlere dair kurduğu cümleler ile gündeme oturdu.

01.07.2018-23:30 - (Son Güncelleme: 01.07.2018-23:32)

Öğrenciler zor bir dönemi yapılan sınavlarla beraber geride bıraktı. Kimisi için hayati bir öneme sahip olan sınav, kimisi için ise hiçbir anlam ifade etmiyor.

İstanbul'un Esenler ilçesinde YKS sınavına giren öğrenci Görkem Varlık, "Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı falan değilim. Çünkü okusam aylık 3 - 3,5 bin lira maaş alacağım, bunun için bu kadar kasmaya gerek yok kafasındayım" ifadelerini kullanarak sınava giren adaylar arasında en dikkat çeken kişi oldu.

ÖĞRENCİLER SINAVA GİRECEKLERİ OKULA AKIN ETTİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nın birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi için adaylar sınava girecekleri okulların kapısına geldi. Esenler Hasip Dinçsoy İlkokulu'nda da çok sayıda aday sınava girebilmek için yerini aldı. Sınava girecek adalar çoğunlukla heyecanlı olduklarını ifade etti.

"OKUSAM AYLIK 3 - 3.5 BİN LİRA MAAŞ ALACAĞIM"

YKS sınavı için okula gelen Görkem Varlık da sınava ikinci kez girdiğini dile getirdi. Aday Görkem Varlık’ın kurduğu cümleler sınav gündemine oturdu. Görkem Varlık, "Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı falan değilim. Çünkü okusam aylık 3-3,5 bin lira maaş alacağım, bunun için bu kadar kasmaya gerek yok kafasındayım" diye konuşması binlerce kişi tarafından sosyal medya paylaşıldı.

"İNSANLAR O KADAR BUNALMIŞ Kİ HAYALLERİ YOK"

YKS sınavı adayı Görkem Varlık'ın "Kapasitem belli. Kendimi biliyorum. İnsanların burada kasmasını da anlamıyorum. Yok işletme okuyacağım; yok yapamazsam, sınava giremezsem hayatım biter. Bu insanları anlamıyorum. İnsanlar o kadar bunalmış ki hayalleri yok. Ben futbol kafasındayım. Bunun için uğraşıyorum. Hayatımı ona adamışım. Bu sınava adayacak durumda değilim" ifadeleri sınava damga vurdu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal