Şile Otoyolunda Hafriyat Yüklü Kamyon Devrildi

Ömerli’den Ataşehir’e kum taşıdığı tespit edilen hafriyat kamyonu daha tespit edilemeyen bir sebepten dolayı Çekmeköy, Şile Otoyolunda devrildi. Kum yüklü dorse yan yatarak çekiciden ayrıldıktan sonra hemen hemen 150 metre sürüklendi.

20.09.2020-11:13 - (Son Güncelleme: 20.09.2020-11:02)

Şile Otoyolu, Çekmeköy mevkinde saat 05.30 sularında gerçekleşen trafik kazasında Ömerli’den Ataşehir’e kum nakleden 34 KM 3427 plakalı hafriyat kamyonu daha bilinmeyen bir swbepten dolayı devrildi. Kazanın tesiriyle çekicisi ile dorsesi ayrılan kamyonun şoförü 22 yaşındaki Furkan Can, şoför kabininden itfaiye görevlisinin kısa zamanlı çalışması neticesinde çıkartılabildi. İlk müdahalesi kaza yerine giden sağlık personelleri tarafından yapılan genç sürücü ardından da Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bedeninin farklı yerlerimde yerlerinde kırık olduğu belirlenen şoförün hayati riski olmadığı öğrenildi.

Şile Otoyolu da devrilen kamyon ve yola dökülen kum sebebiyle hemen hemen bir saat çift taraflı trafiğe kapatıldı. Yol temizlik görevlilerinin faaliyetleriyle temizlenen yola dökülen mazot da kumlanarak muhtemel bir 2. kaza önlendi.

İTFAİYE GÖREVLİLERİ KAZA NOKTASINDA UZUN MÜDDET ÇALIŞMA YAPTI

Kazanın ardından litrelerce mazotun hemen hemen 200 metrelik bir alana dağılması sonucu muhtemel bir ikinci kazayı önlemek için yol temizlik görevlileri kumlama faaliyeti yaparken devrilen hafriyat kamyonunun her bir noktasında itfaiye görevlileri inceleme yaptı.

Hurda olan hafriyat kamyonundan sağ çıkan şoförü herkesi rahatlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal