Sigarayı Bırakan Polisler Altınla Ödüllendirildi

İstanbul Havalimanı'ndaki Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimi'ni alarak sigarayı bırakan polislere Cumhuriyet altını takdim edildi.

28.12.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-12:51)

İstanbul Havalimanı'ndaki Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimi'ni alarak sigarayı bırakan polislere Cumhuriyet altını takdim edildi.
İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Deniz Engin, Yeşilay ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü, önceki ay, uzman klinik psikolog Gizem Kahyaoğlu'nun gerçekleştirdiği eğitimden sonra sigarayı bırakan 3 polis memuruna, törenle Cumhuriyet altını verildi.
Engin, basına yaptığı konuşmada, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatlarıyla başlanan eğitimler sayesinde bazı polislerin sigarayı bırakmasından mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Sigarayı bırakanlara ödül verileceğini eğitim toplantısında açıkladığını hatırlatan Engin, "Sigarayı bırakan memurlarımız hayata merhaba dedi. Ömrüne ve kesesine bereket geldi. Biz de sözümüzün arkasında durarak, kendilerine Cumhuriyet altınını veriyoruz. Kendilerini tebrik ederim." diye konuştu.
Söz konusu törende, İstanbul Havalimanı'na gelen Kolombiyalı bir yolcuya sefere yetişmesi için yardımcı olan pasaport görevlisi Eyüp Avcı'ya da altın verildiğini belirten Engin, örnek davranışları ödüllendirmeyi sürdüreceğini dile getirdi.
Polislerden İlhami Memur, 10 yıldır içtiği sigarayı eğitimlerden elde ettiği bilinçle bıraktığını açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal