Sigara İçmek İsteyen Adam Kundakçı Zannedilerek Darp Edildi

Hatay'da yol kenarında sigara içmek için çakmağını kullanan vatandaş, kundakçı zannedilerek çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Kanlar içinde kalan kişi polisler tarafından hastaneye kaldırıldı.

12.10.2020-09:25 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-09:11) Sigara İçmek İsteyen Adam Kundakçı Zannedilerek Darp Edildi

Hatay'ın Belen, Arsuz ve İskenderun ilçelerinde çıkan ve geniş bir alana yayılan orman yangınları sonrası vatandaşların gergin bekleyişi devam ediyor. İddiaya göre Arsuz ilçesi Karaağaç mevkisinde ismi öğrenilemeyen bir şahıs, yol kenarında sigara içmek için cebinden çakmağını çıkardığı sırada şüpheli tavırları nedeniyle dikkat çekti.

Rüzgar nedeniyle yanmayan çakmağına elini siper eden kişi, kendisinden şüphelenen vatandaşlar tarafından bir anda saldırıya uğradı. Şahıs, arkadaşıyla birlikte motosikletle kaçmaya çalıştı ancak yine de kurtulamadı. Kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğrayan ve aldığı darbelerle kanlar içerisinde kalan kişi polise teslim etti.

KUNDAKÇI ZANNEDİP DARP ETTİLER

Olayı gerçekleştiren kalabalığın, elindeki çakmaktan dolayı kundakçı zannedilerek kişiyi darp ettiği iddia edildi. Polis ekipleri darp edilen vatandaşı önce hastaneye daha sonra sorgulamak üzere polis merkezine götürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal