'Şifa Bulacaksın' Diyip Taciz Eden Üfürükçü Tutuklandı

Kütahya'da "şifa bulacaksın" diyerek kadınlara cinsel istismarda bulunan Halil Aka isimli cinci ve üfürükçü hoca tutuklandı.

05.10.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-12:00) 'Şifa Bulacaksın' Diyip Taciz Eden Üfürükçü Tutuklandı

Kütahya'da Halil Aka isimli bir şahsın, bir kadını eşinin yanında taciz ettiği, aynı kadının halasını da "şifa bulacaksın" diyerek istismar ettiği ortaya çıktı. 44 yaşındaki G.A., verdiği ifadede uğradıkları cinsel istismarı anlattı.

27 Ağustos'ta kendisi, yeğeni H.U. ve eşi S.U. ile birlikte hocaya görünmeye karar verdiklerini, Halil Aka'nın kendilerini kapıda karşıladığını anlatan G.A., "Evinin yakınındaki kulübeye beni, H. ile eşi S.'yi davet etti. 'Şikayetiniz nedir?' diye sordu. Kiminle konuştuğunu bilmediğimiz birilerine, 'Bu kızımız ve oğlumuza şifa verin, bu suya ve şekere okuyun' dedi. Sonra H.'ye, 'Sende cinler ve nazar var' dedi, başını sallayarak bir şeyler okudu. H.'yi çağırdı. Ellerini H.'nin vücuduna dokunarak gezdirdi. H.'nin ellerinden tuttu." dedi.

"KARIN BÖLGENDE CİNLER VAR"

G.A., ifadesinin devamında "Bak cinler karın bölgende, birazdan çıkaracağım onu' diyerek H.'yi taciz etti. H.'nin bacaklarına dokundu, Bu arada, 'Bak, çıktı, dizime geçti' diyordu. H.'ye 'Hepsi bitmedi, üç gün sonra bir daha gel, yalnız gelebilirsin' dedi. H'nin eşi S., hocaya 'Ne kadar borcumuz var' dedi. O da 'Durumuna göre' dedi. S'nin 20 TL verdiğini duydum. 'Kalk ayağa' dedi, kalktım." diye konuştu.

"TEDİRGİN OLMA, ŞİFA BULACAKSIN" DEMİŞ

Halil Aka tarafından kendisine yapılan istismarı anlatan G.A., ifadesinin devamında şu sözler yer aldı:

"Omuzlarımdan başlayarak göğüslerimi, karın bölgemi, mahrem yerlerimi elledi. Vücudunu vücuduma yaklaştırdı. Sol elimi tuttu ve mahrem yerine dokundurdu. Bana, "Tedirgin olma, şifa bulacaksın” dedi. Sürekli nefesini ağzıma veriyordu. Ağzını dudaklarıma değdiriyordu. Hemen şikayetçi olduk."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal