Sezgin Tanrıkulu'ndan Terör Savunması!

Bölücü terör örgütü PKK'ya hizmet eden belediyeler hakkında ortaya çıkan gerçekleri göz ardı eden CHP'li Tanrıkulu, atamaların hukuksuz olduğunu iddia etti.

01.11.2018-12:57 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-12:49) Sezgin Tanrıkulu'ndan Terör Savunması!

Meclis Genel Kurulu'nda süren görüşmelerde, bölücü terör örgütü PKK'ya destek verdiği gerekçesiyle kayyum atanan belediyeler üzerinden sert tartışmalar ymeydana geldi.

HENDEK KAZAN BELEDİYELER

Dönemin İçişleri Bakanı Selami Altınok, gece yarısı telefon aldığını ve HDP'li belediyenin kepçesiyle hendek kazıldığını öğrendiğini ifade etti.

CHP-HDP BERABERLİĞİ

Kayyum atamalarına karşı, Meclis'te CHP-HDP ittifakı meydana geldi.

Bu doğrultuda CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu söz alarak kayyum atamalarına karşı sert bir çıkış yaparak atamaların hukuksuz olduğunu iddia etti ve, HDP'li belediyelere karşı darbe yapıldığını öne sürdü.

Sezgin Tanrıkulu, 'Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; en sonda belirteceğimi baştan ifade edeyim. Öncelikle, kayyum ataması halkın iradesine ve milletin iradesine vurulmuş bir darbedir ve bu darbeyi de ne yazık ki geçtiğimiz dönem Adalet ve Kalkınma Partisi bu Parlamentoda bir kanun hükmünde kararnameyle yaptı' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal