Sezgin Erdoğan

İdlib'te kalp krizi geçirerek şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Tuğgeneral Sezgin Erdoğan kimdir? Sezgin Erdoğan biyografisi...

09.09.2020-17:21 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-17:20) Sezgin Erdoğan

İdlib'te olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. MSB, hayatını kaybeden Tuğgeneral Sezgin Erdoğan hakkında açıklamalarda bulundu.

MSB, yaptığı açıklamada 'Kahraman silah arkadaşımız Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.' ifadelerini kullandı.

Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın İdlib'te kalp krizi geçirip şehit olmasının ardından hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Tuğgeneral Sezgin Erdoğan kimdir? Sezgin Erdoğan biyografisi...

SEZGİN ERDOĞAN KİMDİR?

Sezgin Erdoğan, TSK'da birçok farklı rütbede görev almıştır. Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı olarak yer aldı. Sezgin Erdoğan, 2019 yılında Bağcılar 47. Tugay Komutanlığı'nda görev almaya başladı.

Sezgin Erdoğan'ın eşi Isparta Adliyesi'nde hakimdir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal