Sezan Aksu Oy Kullandıktan Sonra Gazetecilerle Tartıştı

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için ilk oy kullanan ünlü sanatçı Sezen Aksu oldu. Aksu, basın mensuplarıyla ise sorun yaşadı.

24.06.2018-18:19 - (Son Güncelleme: 24.06.2018-18:27)

Yıldız şarkıcı ‘minik serçe’ takma adıyla bilinen Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere sabahın erken saatlerinde Beykoz’da bulunan Sedat Simavi Orta Okulu’nda sandık başına gitti. 1266 numaralı sandıkta oyunu kullanan ünlü şarkıcının sinirli halleri dikkat çekti.

GÖRÜNTÜ ALINMASINDAN RAHATSIZ OLDU

Sezen Aksu, muhabirlere kendisini oy kullanırken çekmesine tepki göstererek, görevlilerden çekim yapılmamasını talep etti. Bunun ardından Sezen Aksu’nun yanındaki bir kişi muhabirlerin üzerine yürüdü.

"BURANIN MÜDÜRÜYÜM"

O şahıs “Buranın müdürüyüm Sezen Hanım'ı çekmeye iznin var mı?” ifadelerini kullandı ve muhabirlerin üzerine yürüyerek çekim yapmasını önlemek istedi.

"BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM"

Beykoz’da oyunu kullanan ünlü sanatçı Sezen Aksu, muhabirlerin ısrarlı sorularına, "Oyumu kullandım. Bir şey söylemiyorum" diye konuştuktan sonra okuldan uzaklaştı.

Oy kullanırken muhabirlere tepki gösteren ünlü sanatçı Aksu, okuldan çıkarken kendisini görüntü altına alan basın mensuplarının hangi kurumdan olduğunu da sordu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal