Seyir Halinde Alkol Kullanıp 'Şerefe' Diyen Sürücüye Ceza

Antalya'da bir vatandaş eline aldığı içki kadehi ile trafiğe çıkarak vatandaşlara 'şerefe' diyen şahsa ceza üstüne yağdı.

29.10.2020-15:27 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-15:19)

Antalya'da hareket halindeyken elinde içki dolu bardak ile son sürat motosiklet kullanan ve kendisini arabadan cep telefonu ile kaydeden kişiye de 'şerefe' hareketi yapan pişkin adam bu hareketinin bedelini oldukça ağır ödedi. Görüntülerin ardından harekete geçen emniyet güçleri, sürücü belgesi olmadan araç kullanan adama iki bin 605 TL para cezası verdi.

Tuhaf olay, geçen gün Muratpaşa ilçesi Gazi Bulvarı'nda saat 18.00'da meydana geldi. Hem kasksız hem de maskesiz motosiklet sürücüsü hareket halindeyken bir elinde alkol dolu bardak ile hızlıca giden motosiklet üstünde görüntülendi.

'ŞEREFE' DİYEREK YOLA DEVAM ETTİ

Bu esnada trafikte olan bir araçta yolcu olan vatandaş, adamı görüp cep telefonuna kaydetti. Kayda alan şahsın 'Allah'ım sabır' ifadesini kullandığı motosiklet şoförü, buna yanıt olarak şerefe işareti yaptı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntülerde tek eliyle motosikleti hızlıca kullanan şoför, kısa zaman sonra uzaklaştı.

 

2 BİN 605 TL CEZA

Görüntülerin ardından operasyona geçen emniyet güçleri, Abdulrıza I. olduğunu tespit ettikleri sürücünün Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'ndeki ikamet adresine gitti. Orada Abdulrıza I.'ya emniyet güçleri aracılığıyla ehliyetsiz araç kullanmak ve kask kullanmamaktan toplam iki bin 605 TL para cezası verildi.

İfadesi alınmak üzere karakola götürülen şahıs, işlemleri yapıldıktan sonra trafik güvenliğini riske atmaktan adliyeye gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal