Sevgilisini Parçalara Ayırdı, Beynini, Ciğerini ve Kalbini Yedi

Amerika'nın Indiana eyaletinde yaşayan Joseph Oberhansley'in 46 yaşındaki kız arkadaşı Tammy Jo Blanton'ı testere ile öldürdüğü, beyin, ciğer ve kalbini yediği ortaya çıktı.

14.10.2020-17:11 - (Son Güncelleme: 14.10.2020-16:59) Sevgilisini Parçalara Ayırdı, Beynini, Ciğerini ve Kalbini Yedi

Amerika'nın Indiana eyaletinde meydana gelen olayda, Joseph Oberhansley isimli şahıs, 46 yaşındaki kız arkadaşı Tammy Jo Blanton'a tecavüz ettikten sonra testere ile öldürdü. Oberhansley'in öldürdüğü kız arkadaşını parçalayıp beyin, ciğer ve kalbinin bazı parçalarını yediği ortaya çıktı.

"KORKU FİLMİNDEN DAHA KÖTÜ"

Polis ekipleri, eve girdiklerinde Blanton'ın kafatasını yemek masasında, vücudunun geri kalanını ise banyoda buldu. Yapılan otopside Joseph'in kız arkadaşını öldürmeden önce tecavüz ettiği ortaya çıktı. Eve giren polisler, evin kanlar içinde olduğunu ve karşılaştıkları manzaranın korku filmi sahneleri gibi olduğunu söyledi.

ÖLDÜRÜP PARÇALARINI YEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan Oberhansley, ifadesinde kız arkadaşını öldürüp parçalarını yediğini itiraf etti. Daha sonra ifadesini değiştiren adam, Blanton'ın işe gelmediği için evine gittiğini ve evde iki siyahi adam gördüğünü söyledi. Siyahi adamların kendisini darp ederek evden kovduklarını iddia eden adam, eve birkaç metre yakınlıkta bir yerde bayıldığını, uyandığında evde polisleri gördüğünü anlattı. Joseph, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal