Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Yönetmeni Osman Sınav'dan Dikkat Çeken Kadına Şiddet Açıklaması

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yönetmeni Osman Sınav, dizide tepki toplayan şiddet sahneleri hakkında "Biz iki tane parmak kırdık, kimsenin boğazını kesmedik, silahla öldürmedik." açıklamasıyla dikkat çekti.

02.09.2019-15:22 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-15:19) Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Yönetmeni Osman Sınav'dan Dikkat Çeken Kadına Şiddet Açıklaması

Kırıkkale'de ikamet eden Emine Bulut, 18 Ağustos Pazar günü kızının gözü önünde eski eşi Fedai Baran tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Bulut'un ölümünün sonrasında pek çok sosyal medya kullanıcısı Sen Anlat Karadeniz dizisindeki şiddet sahnelerine tepki gösterdi. Dizinin yönetmeni Osman Sınav ise açıklama yaparak söz hususu şiddet sahneleri için "Farkındalık yaratmak için yaptık" dedi.

"İKİ TANE PARMAK KIRDIK, KİMSENİN BOĞAZINI KESMEDİK"

Sabah'a açıklamalar yapan Osman Sınav, şiddet sahneleri hakkında şöyle dedi: "Biz dizideki parmak kırma sahnesini kadına şiddete farkındalık yaratmak için yapmıştık. Biz iki tane parmak kırdık, kimsenin boğazını kesmedik, silahla öldürmedik. Bu ülkede çocuklarının gözünün önünde öldürülen kadınlar var; unutmayın. Gerçek hayatta bu sahneden çok daha beterini yaşıyorlar. Kadınlarımız şiddete, tacize, tecavüze uğruyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal