Sempatik Gözükmeye Çalışan Ekrem İmamoğlu O Başkana Nefret Kustu

Çıktığı her platformda kendini öve öve bitiremeyen, PR çalışmaları ile sempatik gözükmeye çalışan CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk canlı yayınında sinirlerine hakim olamayarak öfke ve nefret kustu. Yunan basınının başlığına yine cevap veremeyen İmamoğlu, bazı sorular karşısında ise hırçınlaştı.

20.05.2019-23:45 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-13:40)

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. 

PR ÇALIŞMALARI DA BİR YERE KADARMIŞ  

Şimdiye kadar katıldığı her platformda PR çalışmaları sayesinde kendini sempatik göstermeye çalışan Ekrem İmamoğlu, CNN Türk yayınında sempatik görüntüsünden taviz verdi. 

ÖFKESİNE HAKİM OLAMADI, NEFRET KUSTU  

Program boyunca hırçın tutumları ile dikkat çeken İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın birçok sorusu karşısında sinirlerine hakim olamayarak öfke kustu. Bazı soruları yanıtsız bırakırken, bazı sorularda ise Ahmet Hakan'a ağır ithamlarda bulundu. 

MEHMET TEVFİK GÖKSU'NUN SORUSUNA CEVAP VEREMEDİ  

Kendisinin sevilmesine Yunan basınının neden sevindiğini soran Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun açıklamalarının sorulması üzerine ise İmamoğlu Yunan basınına tek bir laf edemedi.

YUNAN BASININA LAF EDEMEDİ, HAKARETLER YAĞDIRDI  

İmamoğlu Yunan basınına laf edemezken, öfkesini ise "Bana şu bu belediye başkanlarını savunmayın başka konuya geçelim. Ben o gazateciyi de adam yerine koymuyorum belediye başkanını da. Aklı kıt onların. Bunu kim söylerse mevkisine bakmadan aklı kıt derim. Siz söylüyorsanız size de derim." ifadeleri ile kustu. 

NE KADAR SEMPATİK OLDUĞUNU KANITLADI (!)  

Program boyunca hakaretlerine, hırçın ve saygısız ifadelerine devam eden İmamoğlu, aslında ne kadar da "sempatik!" biri olduğunu göstermiş oldu (!)

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal