Selman Öğüt

Gündemde yer alan ve sosyal medyada konuşulan Selman Öğüt'ün hayatına dair detaylar merak edilip araştırılıyor. Peki, Selman Öğüt kimdir? Selman Öğüt boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Selman Öğüt sevgilisi, eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizde...

21.09.2020-10:14 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-10:13) Selman Öğüt

Selman Öğüt yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelirken hayatı merak ediliyor. Peki, Selman Öğüt kimdir? Selman Öğüt boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Selman Öğüt sevgilisi, eşi kimdir? detaylar haberimizde...

SELMAN ÖĞÜT KİMDİR?

1984 yılında Mekke'de dünyaya gelen Selman Öğüt, İstanbul Kültür Üniversitesi'nden mezun olmasının ardından yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü Hukuk Bölümünde tamamladı. Selman Öğüt yüksek lisansın ardından aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Bölümünde doktora yaptı ve 2013 yılında doktora derecesini aldı.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi olarak 2009-2014 yılları arasın çalışan Selman Öğüt, 2014 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Milletlerarası Hukuk Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev aldı. 2005-2006 yılları arasında Almanya’nın Trier Üniversitesi’ne gitti ve 2009 yılında Almanya’da yer alan Bonn Üniversitesi’nin yaz okulunda tam burslu olarak eğitim aldı.

Marmara Üniversitesi bursu ile London School of Economics'e gitme şansı elde eden Selman Öğüt, Türkiye Büyük Millet Meclisi Anasaya Uzlaşma Komisyonu'nda uzman oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal