Selçuk Bayraktar'ın Uçan Araba Açıklaması: Oyun Kurucu Olacağız

Bay-Kar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar gözünü yükseklere çevirdi. Uçan araba çıkışıyla çıtayı yükseğe koyan Bayraktar, "Biz istiyoruz ki ülkemiz bu alanda ciddi oyunculardan olsun. İnşallah o da olacak." ifadelerini kullandı.

08.05.2020-14:35 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-14:25) Selçuk Bayraktar'ın Uçan Araba Açıklaması: Oyun Kurucu Olacağız

 

İHA ve SİHA'larda gösterdiği başarı sonrası yoluna durmadan devam eden Bay-Kar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar Radyo D'de katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. 

15 sene sonrası oyunun kurulduğunu vurgulayan Bayraktar, "Bugün bu alanda çalışanlar yarının üreticileri olacaklar. O gün üretenler oyun kurucu olamaz. Bir kere fikir size ait olsun. Yerli ve milli olsun. Son adımda üretime gitsin. Sadece üretimle bağımsız ve müreffeh olmak mümkün değil. Çalışılan konuların geleceğin konuları, yarışları olması gerekiyor." dedi.

"YAVAŞ YAVAŞ HAYATIMIZA GİRMEYE BAŞLAYACAKLAR"

Şu an otomobildeki en büyük devrimin elektrikli arabalar olduğunu belirten Bayraktar, "Bundan sonraki adımın uçan arabalar olması bekleniyor. 50'ye yakın prototip var. Bunlar ilk önce kırlarda uçacaklar. Daha sonra da yavaş yavaş hayatımıza girmeye başlayacaklar." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE BU ALANDA CİDDİ OYUNCULARDAN OLSUN İSTİYORUZ"

Açıklamalarına devam eden Bayraktar, "ATV'ler gibi olacak. Adım adım hayatımıza girecek. Kaldırma sistemleri ve uçma sistemlerindeki koordine ile mümkün olacak. Biz istiyoruz ki ülkemiz bu alanda ciddi oyunculardan olsun. İnşallah o da olacak." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal