Selahaddin Aydoğdu Davasında Fatih Terim'e 3 Bin Lira Ceza Verildi

İzmir Çeşme'de Selahaddin Aydoğdu'yu darbettiği suçlaması ile "basit yaralama" suçundan hakkında dava açılan Fatih Terim'e 3 bin lira para cezası verildi.

10.01.2019-15:49 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-15:57) Selahaddin Aydoğdu Davasında Fatih Terim'e 3 Bin Lira Ceza Verildi

İzmir Alaçatı'da geride bıraktığımız sene olan Fatih Terim ile kebapçı Selahattin Aydoğdu kavgasıyla alakalı Fatih Terim hakkında "basit yaralama" iddiasu ile Çeşme Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açılmıştı. Mahkeme, dava neticesinde Fatih Terim'i 3 bin TL para cezası vermeye mahkum etti.

Davanın iddianamesinde olay şöyle aktarıldı;

"Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu, Alaçatı şubesi ile Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in ortak olduğu Beeves Alaçatı restoranın arasındaki boş yere tuvalet inşa etti. Terim'in damadının kardeşi Petek Zeynep Çetin kokular gelmesi ardından tuvaletin olduğu kısma paravan yaptırdı. Paravan sebebi ile iki taraf arasında anlaşmazlık çıktı. 14 Temmuz 2017 günü iki işletmenin sahibi Emin Önal ile Selahattin Aydoğdu, Petek Zeynep Çetin'in yanına giderek paravanı kaldırılmasını talep etti. Çıkan tartışmada Emin Önal, Petek Zeynep Çetin'e iddiaya göre 'Paravanı yıkmaz isen ben yıkarım, hepsini başınıza yıkarım" dedi. Çetin de paravanın yıkılması halinde gideceğini söyledi. Önal da 'S…. defolup nereye gidersen git' dedi."

TOKAT VURUP, YUMRUK ATTI

Petek Zeynep Çetin de olayı ağabeyi Ahmet Baran Çetin'e telefonla haber verdi. O dönem Türkiye Futbol Direktörü olan Fatih Terim ile akşam yemeği yiyen Ahmet Baran Çetin vaziyeti kayınpederine söyledi. Selahattin Aydoğdu'yu önce telefonla arayan Fatih Terim, ardından damadıyla kebapçıya gitti. Terim buradaki konuşma esnasında Aydoğdu'ya tokat ve yumruk attı. Aydoğdu yaralandığını söyleyerek hastaneden adli rapor alarak Terim'den şikayetçi oldu.

NE YAŞANMIŞTI?

İzmir Alaçatı'da, 14 Temmuz 2017 gecesi meydana gelen kavgaya, Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in, komşusunun restoranı ile kendi restoranını ayırmak için tam ortaya paravan kurması sebep olmuştu.

Paravanın kaldırılması için şikayette bulunan diğer mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu ile Fatih Terim önce telefonda tartışmıştı. Ardından Terim, damadı ile Aydoğdu'ya ait Yüzevler Kebapçısı'na gelmiş, taraflar arasında kavga olmuştu. Terim, olayın ardından Türkiye Futbol Direktörlüğü vazifesinden ayrılmıştı. Olayın sonrasında Terim'in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, Alaçatı'daki restoranlarını kapatma kararı almıştı.

Olayın hemen sonrasında açıklama yapan Aydoğdu, "Buraya geldi şov yaptı. Dükkanımı bastı fakat iki dakikada kaçtı." demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal