Şehri Su Bastı Onlar Çay İçmeye Devam Etti

Erzurum'da aniden başlayan sağanak yağış sebebiyle dükkanları sel bastı. Bir dükkanda mahsur kalan Çalamur ailesi ise çay içmeye devam etti.

03.05.2018-19:45 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-19:40) Şehri Su Bastı Onlar Çay İçmeye Devam Etti

Erzurum'da 10 dakika süren sağanak, sele sebep oldu. Birçok iş yerini su bastı. Yemek yiyen bir aile mekanda mahsur kaldı.

ANİDEN BASTIRAN YAĞMUR SOKAKLARI GÖLE ÇEVİRDİ

Aniden yağan şiddetli yağmur ve dolu kısa zamanda cadde ve sokakları göle döndürdü. Merkez Palandöken ilçesinde birçok iş yerini su bastı. İş yeri sahipleri ve personelleri ellerine kova ve süpürge alarak suyu boşaltmaya uğraştı.

YEMEK YİYEN AİLE UZUN SÜRE DIŞARI ÇIKAMADI

Yağmur öncesi yemek için lokantaya giden Çalmaşur ailesi, yağmur suları sebebiyle uzun zaman dışarı çıkamadı. Personel temizlik yaparken Çalmaşur ailesi de çay içti. Ardından lokantadan ayaklarına poşet takarak çıkıp araçlarına giden Taner Çalmaşur, "Biz lokantaya gelirken birden yağmur başladı. Tam yemeğimizi yiyeceğimiz esnada lokantayı su bastı. Çok korktuk, ardından itfaiye birimleri gelip suyu çekti. İş yeri personeli da temizlik yaptı. Bizde lokantada mahsur kaldık" dedi.

KARAYOLLARINDA HASAR MEYDANA GELDİ

Sel sebebiyle karayollarında hasar oluştu, bazı otomobiller arızalandı. Bunun yanı sıra Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü sabah yaptığı yazılı duyuruda bölge çapında havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa zamanlı sağanak ve gök gürültülü yağışın etkili olacağını duyurmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal