Şehit Olan Rize Emniyet Müdürünün Kızından Duygulandıran Sözler

Rize'de makamında şehit edilen İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin kızı, 'Babam bize hep 'ben bir gün şehit olabilirim' sizden şehit evladı gibi davranmanızı talep ediyorum' açıklamasında bulundu.

12.12.2018-10:09 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-10:52)

Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı neticesinde şehit düşen İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için tören yapıldı. Rize Valiliği önünde yapılan törene şehit polisin yakınları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Rize Valisi Kemal Çeper katıldı.

MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin naaşı karayolu ile Trabzon'a oradan da hava yoluyla Mersin'e sevk edilecek. Şehit Emniyet Müdürü Verdi, Mersin Muğdat Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Mersin Akbelen Şehitliğinde toprağa verilecek.

"KALLEŞLİĞİN, HAİNLİĞİN NEREDEN GELECEĞİNİ BİLEMİYORUZ"

Rize Valisi Kemal Çeber törende gerçekleştirdiği konuşmada, şu sözleri kullandı: "Bütün Türkiye Altuğ müdürümüzü daha yakından bildi herkes ne kadar başarılı olduğunu gördü. Hepiniz televizyonda izlediğinizde yüzündeki gülümsemenin ve iyi insan olmanın ne kadar gerçek olduğunu fark ettiniz.

Bu memleket çok önemli bir emniyet müdürünü yitirdi. O senelerce her türlü belayla, kötülükle mücadele etti fakat kalleşliğin, hainliğin nereden geleceğini bilemiyorsunuz. En yakınınız, insanlık gösterdiğiniz insan geliyor sizi şehit ediyor.

DUYGULANDIRAN DETAY

Şehidimizin kızı İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, 'Babam bize hep 'ben bir gün şehit olabilirim' sizden şehit evladı gibi davranmanızı talep ediyorum' dediğini söyledi. Bu devlet için yaptıklarından sebeple devletin valisi olarak kendisine minnetlerimi sunuyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal