Şehit Maaşıyla Milli Dayanışma Kampanyası'na Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı! Kastamonu'da şehit annesi Pakize Demirci, oğlundan kalan şehit maaşı ile Milli Dayanışma Kampanyası'na fayda sağladı.

14.04.2020-14:26 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-14:20) Şehit Maaşıyla Milli Dayanışma Kampanyası'na Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşını bağışlayarak, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek yağdı!  Kastamonu'da şehit annesi Pakize Demirci, oğlundan kalan şehit maaşı ile Milli Dayanışma Kampanyası'na fayda sağladı.

Daday ilçesinde ikamet eden 76 yaşındaki Demirci, Milli Dayanışma Kampanyası'na 1988'de Muş'ta şehit olan oğlu Jandarma Çavuş Ümit Demirci'den kalan bir aylık şehit maaşını bağışladı.

Daday Kaymakamı Kemal Balaban, Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Savaş ve Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, Demirci'yi ziyaret ederek bu davranışı sebebiyle tebrik etti.

Şehit annesi Demirci, kampanyayı televizyondan gördüğünü belirterek, "Cumhurbaşkanımızı televizyonda gördüm. Ben Cumhurbaşkanımızı zaten çok seviyorum. Cumhurbaşkanımızın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına katıldım. Oğlumdan kalan bir aylık şehit maaşını kampanyaya yatırdım. Ben dışarı çıkamadığım için Kaymakamlığımızı aramıştım. Sağ olsun onlar da geldiler, maaşımı alıp kampanya hesabına yatırdılar." diye konuştu.

Herkesin bu kampanyaya katkı sağlaması gerektiğine işaret eden Demirci, "Benim oğlum bu vatan için, bu millet için şehit oldu. Ben de oğlumun ruhu için onun maaşından devletimize destek olmak için kampanyaya katıldım. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu hastalık, temelli en yakın zamanda kökünden gitsin inşallah." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal