Şehit Kaymakam Fatih Safitürk Davasında Karar Açıklandı!

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk davasında karar açıklandı. 6'sı tutuklu 15 kişinin yargılandığı davada 1 kişiye müebbet hapis cezası verildi. 5 kişi de farklı cezalar verilerek tahliye edildi.

22.10.2018-17:05 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-17:06) Şehit Kaymakam Fatih Safitürk Davasında Karar Açıklandı!

Mardin'de, eski Derik İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edildiği terör saldırısı ile alakalı açılan davanın 13'üncü duruşmasında karar açıklandı. 6'sı tutuklu 15 kişinin yargılandığı davada 1 kişiye müebbet hapis cezası verildi. 5 kişi de farklı cezalar verilerek tahliye edildi.

DAVANIN 13'ÜNCÜ DURUŞMASI GÖRÜLDÜ

Eski Derik İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edildiği terör saldırısı ile alakalı açılan davanın 13'üncü duruşması yapıldı.

DAVAYA KATILANLAR:

Mardin 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya, şehit kaymakamın ablası Zeynep Bakırkaya ve ağabeyi Ali Haydar Safitürk'ün haricinde Vali Mustafa Yaman, Derik Kaymakamı Hakan Kafkas, Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Trabzon-Mardin Kardeşlik Projesi Koordinatörü Ahmet Külekçi ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri dahil oldu.

1 KİŞİYE MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

1 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı, 5 sanık tahliye edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal