Şehit Esma Çevik'in Babaevine Asılan Bayrağa Saldırı Anı Kameralarda

Sultangazi'de Şehit Esma Çevik'in babasının evine asılan Türk bayrağı, bir kadın tarafından koparıldı. O anlar güvenlik kameralarınca görüntülendi.

23.10.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-10:10)

Şırnak'ta etkisiz hale getirmek istediği patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan komutan Astsubay Esma Çevik'in Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde ikamet eden babasının evinin penceresine asılan Türk bayrağı, bir kadın tarafından kopartılarak yere atıldı. 

BAYRAĞA SALDIRAN KADIN KISA SÜREDE YAKALANDI

Durumun ihbar edilmesi üzerine olaya ilişkin çalışma başlatan polis, kadının kimliğini tespit ederek gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen kadın serbest bırakıldı. Şehit babasının evine ise yeni Türk bayrağı asıldı.

"ACI BİTMEDEN YENİ BİR ACI YAŞADIM"

Şehit Esma Çevik'in babası Hüseyin Akgül, olay anını anlattı. Şehit olduğu gün askerlerin asmış olduğu bayrağı bir hırsla çekip kopardıktan sonra yere fırlattığını söyleyen baba Akgül, "Acı bitmeden, yeni bir acı yaşadım. Benim kızımın şehit olmasından sonra bu olayın olması beni iyice derinden yaraladı. İçler acısı bir durum. Bu yetmezmiş gibi şehitlere ve devlete bir sürü hakaretler etmiş. O da yetmemiş gibi kızıma yönelik, 'iyi ki geberdi. Şehitler iyi ki geberiyor' diye laflar etmiş." ifadelerini kullandı.

Acılı baba Akgül, terörle mücadele ekiplerinin 10 dakika içerisinde şahsı bulduğunu, ancak kadının Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılmasının kendisini yaraladığını söyleyerek "Böyle bir suçu işleyen insanın dışarıda gezmesinden dolayı utanıyorum" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal