Şehit Eren Bülbül'ün Evinden Çalınan Erzaklar Teröristin Yer Göstermesi Sonucunda Bulundu

Giresun'un Espiye ilçesinde yakalanan Kawa lakaplı teröristin yer göstermesi sonucunda, teröristlerin 2 sene önce Şehit Eren Bülbül'ün evinden çaldığı erzaklar bulundu.

22.05.2019-17:22 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-17:58)

Karadeniz kırsalında, güvenlik ekiplerinin yürüttüğü bahar operasyonları çerçevesinde, geçen hafta Giresun'un Espiye ilçesinde teslim olan 'Kawa' takma isimli İran asıllı PKK'lı terörist Behrüz Düdükkaya'nın sorgusu devam ediyor. Teröristin yer göstermesiyle daha önce belirlenen 2 sığınak ve 5 deponun sonrasında, 1 sığınak ile 4 depo daha imha edildi. Depolarda, 2 sene önce Trabzon Maçka ilçesinde PKK tarafından açılan ateş neticesinde kurşunların hedefi olarak şehit düşen Eren Bülbül'ün evinden çalınan erzakın da olduğu meydana çıktı.

Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 'Kawa' takma isimli İran asıllı PKK'lı terörist Behrüz Düdükkaya'nın sorgusu devam ediyor. Seydi köyü yaylası kırsalında 5 gün önce, bahar operasyonu yapan güvenlik ekiplerine teslim olan teröristin ifadesinde, örgütün sözde Karadeniz açılım grubu ile alakalı bilgiler verdiği bildirildi. Düdükkaya'nın içinde 2 sene önce Trabzon'un Maçka ilçesinde Eren Bülbül ve Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'in şehit olduğu saldırının da olduğu örgütün bölgede son 5 senelik bütün silahlı eylemlerinde olduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal