Şehit Eren Bülbül Anısına Karne Hazırlandı

Trabzon'un Maçka ilçesi bölgesinde, 11 Ağustos 2017 tarihinde bölücü terör örgütü üyeleriyle sağlanan sıcak temas esnasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül için karne hazırlandı

14.06.2019-15:39 - (Son Güncelleme: 14.06.2019-15:07)

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve PKK’lı teröristlerin yerini güvenlik kuvvetlerine göstermek isterken açılan ateş neticesinde teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ün şahadetlerinin üzerinden 2 sene geçti.

Saldırıda şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabında 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye’yi yasa boğan Eren Bülbül'ün anısına, Çarşıbaşı Anadolu Lisesi okul idaresi tarafından karne hazırlandı.

Okul yönetimi ve öğrenciler, karneyi Maçka ilçesinde ziyaret ettikleri şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'e verdi.

'KENDİSİ GETİRECEKTİ DİYE BEKLEDİM' 

Şehit oğlu için hazırlanan karne karşısında çok gözyaşlarını tutamayan anne Ayşe Bülbül, Çarşıbaşı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Bülbül, şu şekilde konuştu:

"İki senedir Eren'in karnesini yapıp bana getiriyorlar fakat Eren yok, çok duygulanıyorum. Çocuklar okula gidecek, Eren yok. Karne tatili oluyor, anneler günü geliyor, Eren yok. Mevlam verdi, mevlam aldı, ne yapalım. Karneyi yapıp, getirenlerden Allah razı olsun. Bugün karne günü. Yavrum kendisi karne getirecek diye bekledim. Öğretmenleri getirdi, Eren getirmedi. Çok üzgünüm ama ne yapayım, elden gelen bir şey yok. Üzgünlüğümü içime gömerek bekliyorum, beklemek zorundayım. Her şeyden puanını 100 yapmışlar. Karneyi getiren hocasıyla konuştum; 'Eren okulda çok açıkgöz, çalışkan bir çocuktu. Eren'in o zamanki duygusundan dolayı karnesini doldurup getirdim' dedi. İyi ki varsın Eren'i görünce duygulanıyorum. Bu yavrum bunu neden yazdı bilmiyorum. Öleceğini mi hissetti de bu cümlem geride kalsın yazdı acaba. Bunu doğum gününde yazdı, öldükten sonra okuduk. Çok duygulanıyorum. Bu karne çocuğumun ama o yok."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal