Şehit Babası Doğan Çetin: Kılıçdaroğlu'nun Cenazeme Gelmesini İstemiyorum

Kırıkkale'de yaşayan şehit babası Doğan Çetin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Kılıçdaroğlu'nun hainlerin yanında olduğunu söyleyen Çetin, "Kılıçdaroğlu'nun bizim cenazemize gelmesini istemiyorum ben, gelmesin" dedi.

24.04.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-15:08) Şehit Babası Doğan Çetin: Kılıçdaroğlu'nun Cenazeme Gelmesini İstemiyorum

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı İzzetin köyünde ikamet eden Şehit babası Doğan Çetin, “Kılıçdaroğlu'nun kardeşi dahi yanında durmuyor biz niçin duralım” diyerek, “Türkiye Cumhuriyeti herkesi kabul ediyor. Ben bu bayrağın altında yaşıyorum diyorsa kabulleniyor. İslam'a, Müslümanlara ortamı bozmaya uğraşanlara da karşı. Devletimiz milletimiz sağ olsun, vatanımız sağ olsun, ordumuz sağ olsun. Benim 6 tane çocuğum vardı baştan sona 5.'yi feda ettim hepsini de feda etmeye razıyım. Cumhurbaşkanımız ne zaman emrederse hepsi hazır. Kafirler boş durmuyor biz de ona göre her türlü önlemi alacağız, alıyor da büyüklerimiz bunu düşünüyor. Bize başka söz söylemeye lüzum kalmıyor. Bizim hainlere karşı eyvallah diyecek halimiz yok” biçiminde konuştu.

“GELME DEDİKLERİ YERDE İSTENMEDİĞİ YERDE NE İŞİ VAR BUNUN”

Kılıçdaroğlu için hainlerin tarafında durduğunu öne süren Çetin, “Gelme dedikleri yerde istenmediği yerde ne işi varmış bunun. Sen hainlerin tarafında duracağına geleceksin bana baş sağılığı dileyeceksin. Madem kardeşiz yanımda dimdik durması, Türkiye Cumhuriyeti komutanının yanında dimdik durması gerek. Yoksa onlara var başsağlığı dile bize gel başsağlığı dile. Ya adam seni parçalamaya uğraşıyor onların tarafında bulmuyorsun. Orada ne işin var senin. Birlik beraberlik lazım, siyasette de birlik gerek. Onlar ayrılık peşinde biz de beraberlik peşindeyiz” sözlerini kullandı.

“ONA KARDEŞİ SAHİP ÇIKMADI BEN NE SAHİP ÇIKACAĞIM”

Çetin, “Kılıçdaroğlu'nun bizim cenazemize gelmesini istemiyorum ben, gelmesin. Madem benim kardeşim hainlerin yanından uzak duracak. Hainlik yapanların yanından uzak kalacak. Ona kardeşi sahip çıkmıyor ben ne sahip çıkacağım Kılıçdaroğlu'na aynı anadan doğmuş kardeşi biliyor onun ne olduğunu” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal