Şehit Astsubay Konya’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir'in Urla ilçesindeki askeri birlikte, tahrip eğitimi esnasında gerçekleşen kazada şehit olan Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut, Konya’nın Seydişehir ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

26.04.2019-18:46 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-18:35) Şehit Astsubay Konya’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir'in Urla ilçesindeki askeri birlikte SAT Özel İhtisas Kursu'ndaki tahrip eğitimi esnasında gerçekleşen kazada Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut (39) şehit olurken, bir asker de yaralandı.

VASİYETİ ÜZERİNE KONYA'YA GETİRİLDİ

Şehit Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut’un cenazesi İzmir’de gerçekleştirilen törenin ardından vasiyeti üzerine defnedilmek üzere Konya’nın Seydişehir ilçesine getirildi. İlk olarak eşinin ailesinin evine getirilen cenaze burada helallik alınmasından sonra Muallimhane Camisine götürüldü. Cenaze namazının beklendiği sırada şehidin mesai arkadaşları sıra ile nöbet tutarken, şehidin eşi Sultan Bulut ve çocukları Zeynep Doğa ve Ahmet Bulut tabutun başına geldi. Sultan Bulut tabutu öperken, şehidin arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

ŞEHİTLİĞE DEFNEDİLDİ

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut’un cenazesi Akyol Mezarlığında yer alan Şehitliğe defnedildi. Cenaze namazına, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal