Şehidin Kız Kardeşinden Türk Kadınına Yakışan Duruş

Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit olan Burak Uçar'ın kız kardeşi Sema Uçar 18 Mart Şehitleri Anma Gününde kardeşinin mezarını ziyaret etti ve ''Bu vatana bir değil bin kardeşim feda olsun'' dedi.

18.03.2019-13:51 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-13:38) Şehidin Kız Kardeşinden Türk Kadınına Yakışan Duruş

Fırat Kalkanı Operasyonunda şahit olan Uzman Çavuş Burak Uçar'ın kız kardeşi Sema Uçar kardeşinin kabrini annesi Zeynep Uçar ve babası İbrahim Uçar ile ziyaret ettikten sonra mezarı temizleyip kardeşiyle hasret giderdi. 

Kardeşinin şehadet haberinin ardından şehitlik makamının yüceliğinin kardeşine nasip olmasından üzüntü duymadığını ''Bu vatana bir değil bin tane burak feda olsun yeter ki bayrağımız inmesin'' diyerek dile getirdi.

ANNE VE BABASI HACDAYKEN ŞEHADET HABERİNİ ALDILAR

Burak Uçar'ın şehadet haberi geldiğinde şehidin anne ve babası Hac vazifesi münasebetiyle Hacdaydılar. Haberi kardeşi Sema Uçardan aldılar.

CUMA GÜNÜ NİŞANLANACAKTI

Şehadet haberi salı günü gelen Burak Uçar şehit olmasaydı Cuma günü nişanlanacaktı. Anne ve babası ise Hac vazifesinden perşembe günü dönecekler ve Nişan için kalan son hazırlıkları yapacaklardı. Fakat Uzman Çavuş Burak Uçar Fırat Kalkanı Operasyonunda mayın patlaması sonucu şehitlik makamına ulaştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal