Sedat Peker İle Alaattin Çakıcı'nın Telefon Konuşması Ortaya Çıktı

Sedat Peker, yakın zamanda tahliye olan Alaattin Çakıcı ile telefon görüşmesi yaptığını ifade etti. Peker, "Biz 17 sene önce Alaattin Abi'yle Kur'an-ı Kerim'e el basarak yaşadığımız sürede birbirimize düşman olmayacağız diye yemin ettik" sözlerine yer verdi.

13.05.2020-20:35 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-20:35) Sedat Peker İle Alaattin Çakıcı'nın Telefon Konuşması Ortaya Çıktı

Yeni infaz yasası kapsamında tahliye olan Alaattin Çakıcı ile aralarında husumet olduğu söylenen Sedat Peker arasında sürpriz bir görüşme gerçekleştiği iddia edilmişti.

İkilinin arasında neler konuşulduğu merak edilirken konuyla ilgili olarak Sedat Peker cephesinden açıklama paylaşıldı.

"BAKA KENDİMİ ÜZMEMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ"

Çakıcı ile görüştüğünü belirten Sedat Peker, "Biz 17 sene önce Alaattin abiyle Kur'an-ı Kerim'e el basarak yaşadığımız sürede birbirimize düşman olmayacağız diye yemin ettik. Hapisten çıktıktan sonra kendisini aradım" dedi.

Peker şöyle devam etti:

"O da bu son dönemlerdeki video olaylarıyla ilgili 'Namuslu şerefli insanlar bu şekilde videolar çekip insanlara bu şekilde iğrenç konuşmalar yapmazlar' dedi. Bana kendimi üzmemem gerektiğini, yaşça benden büyük olduğunu ve benim için elinden gelen bir şey olursa yapacağını söyledi. Ben de kendisine teşekkür ettim. Kendisine kısa sürede kendisini toparlaması temennisinde bulundum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal