Sedat Peker Gazeteci Altaylı Davasında Beraat Etti

Sedat Peker’in, sosyal medyada gazeteci Fatih Altaylı'yı tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada hakkında beraat kararı verildi. Peker, "Hakkımda dava açılmasını bile garip karşılıyorum" sözlerini kullandı.

22.01.2019-13:10 - (Son Güncelleme: 22.01.2019-13:04) Sedat Peker Gazeteci Altaylı Davasında Beraat Etti

Sedat Peker’in, sosyal medyada gazeteci Fatih Altaylı'yı tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada hakkında beraat kararı verildi. Peker, "Hakkımda dava açılmasını bile garip karşılıyorum" sözlerini kullandı.

Peker'in, Habertürk yazarı Altaylı'yı sosyal medya üzerinden tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı dava sonuca bağlandı.

Son savunmasında "Ben orada kendisini öldürmemiş olmamın bile suç örgütü lideri olmadığımı ispatladığını belirttim. Bununla hiçbir tehdit kastım yoktur. Aslında hakkımda dava açılmasını bile garip karşılıyorum" ifadelerini kullanan Peker beraat etti.

Peker savunmasında, şunları aktardı:

"Suçlamayı kabul etmiyorum. Katılan kişi benim hakkımda bir yazı yazarak benim iç çamaşırlarımla gözaltına alınmamı özlediğini belirtmişti. Ben de karşı yazı yazarak hiçbir zaman iç çamaşırlarımla gözaltına alınmadığımı ancak polisler geldiğinde iç çamaşırlarımla görüntülendiğimi, fakat bu görüntülerin hiçbir basın ve yayın organında çıkmamasına rağmen katılan tarafından izlenmiş olmasını garip karşıladığımı belirttim. Hatta bu görüntüleri FETÖ'cü polislerle beraber izleyip izlemediğini sordum. Daha sonra katılan benim hakkımda bir yazı yazdı. Ben de bir çok terör örgütünün ve kötü niyetli kişinin ölüm listesinde olduğumu bildirdim. Başıma gelen bazı olaylardan aslında katılanın etkisi olduğunu bildirmiştim. Katılan da bu yazıdan etkilenerek tehdit edildiğini düşünmüş. Başına gelebilecek her türlü olaydan benim sorumlu olacağımı yazmış. Ben orada kendisini öldürmemiş olmamın bile suç örgütü lideri olmadığını ispatladığını belirttim. Bununla hiçbir tehdit kastım yoktur. Aslında hakkımda dava açılmasını bile garip karşılıyorum."

Mahkeme kararında, iddia edilen suçun kanuni unsurları oluşmadığından sanık Peker'in beraatına karar verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal