Savcı Kiraz Şehit Edilişinin 4'üncü Yılında Anıldı

Cumhuriyet savcısı Mehmet Selim Kiraz, görevi başında şehit edilmesinin 4. Yılında gerçekleştirilen törenle anıldı.

29.03.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-15:31) Savcı Kiraz Şehit Edilişinin 4'üncü Yılında Anıldı

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilişinin 4. yılında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı Atrium alanında tören düzenlendi.

Şehidin babası Hakkı Kiraz'ın yanı sıra İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Nuh Köroğlu, İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, bazı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeleri ile hakim savcılar ve adliye çalışanları katıldı.

Törende söz alan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, anma törenine katılanlara teşekkür etti ve şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın geçmişinden bahsetti.

Kiraz'ın 2014'te İstanbul Adalet Sarayı Memur Suçları Soruşturma Bürosunda görevlendirildiğini belirten Fidan, "Bu görevini yürütürken ne yazık ki 31 Mart 2015'te çalışma odasında görev başında şehit edildi. Arkasından bu aziz millete emanet bir eş, iki çocuk, yüreklerindeki hüzünden Allah'a sığınan bir ana, baba ve 6 kardeş bıraktı. Şehidimizin mekanı cennet olsun." şeklinde  konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal