Sattıkları Telefonu Almayınca Sopalarla Dövdüler

Kocaeli'de telefon dükkanı işleten bir kişi telefon satmak isteyenlerin telefonunu almayınca sopalarla dövüldü. Gözaltına alınan 4 kişi ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

16.07.2018-11:21 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-11:15) Sattıkları Telefonu Almayınca Sopalarla Dövdüler

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, cep telefonu dükkanı olan Burhan Kavak (25), iş yerine gelen 4 kişi tarafından sopalarla dövüldü. Satmak istedikleri cep telefonunu almak istemeyince darp edildiğini iddia eden Kavak, polis tarafından gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılan kişiler tarafından tehdit edildiğini bildirdi.

SOPALARLA SALDIRDILAR

Darıca'nın Zincirlikuyu Mahallesi Tuzla Caddesi'nde cep telefonu dükkanı olan Burhan Kavak'a, 2 Temmuz günü iş yerine gelen şahıslar, ellerindeki sopalarla saldırdı. Kavak darp edilirken, etraftakiler de iş yerine giderek, saldırganlara mani olmaya çalıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Aldığı darbelerle yaralanan Kavak, hastaneye sevk ediliğ, tedaviye altına alındı.

SALDIRGANLAR SERBEST BIRAKILDI

Polis tarafından gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin sonrasında serbest kaldı.

"SENİ YAŞATMAYACAĞIZ" DEMİŞLER

Kendisine saldıran kişiler tarafından tehdit edildiğini iddia eden Burhan Kavak, "Bunlar daha önce benim iş yerimi soymuşlardı. Şikayetçi olduğum için bana kızgındılar. Olayın gerçekleştiği günün sabahı telefon satmak için geldiler. Ben almayacağımı bildirdim ve almadım. Öğlen yeniden geldiler ben gene alamayacağımı söyledim. 'Bu senin üçüncü hatan oldu, sen artık bittin. Seni yaşatmayacağız burada' dediler. Bu olayın sonrasında yaklaşık 10 dakika sonra dükkanıma geldiler ve beni sopalarla dövdüler. Adaletin yerini bulmasını talep ediyorum. Serbest kalmışlar, şu anda beni tehdit ediyorlar" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal