Satın Almak İstediği Daireyi İnceleyen Adam Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

İstanbul'un Pendik ilçesinde Vedat Kamber isimli bir adam, satın almak istediği daireyi incelemeye gitti. Talihsiz adam balkonu incelediği sırada düşerek hayatın kaybetti.

26.04.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-11:41) Satın Almak İstediği Daireyi İnceleyen Adam Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

İstanbul Pendik'te bir kişi satın almak istediği dairenin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

Vedat Kamber adlı bir kişi Pendik Kaynarca Mahallesi'nde yer alan bir inşaata daire bakmaya gitti. 3. kattaki dairede incelemeler yapan Kamber, balkona çıktı. Kamber dengesini yitirerek, balkondan düştü. Yere düşen adamı fark eden etraftakiler yardıma gitti. İhbar ardından olay yerine sağlık ve polis birimleri gönderildi. İlk müdahalesi burada gerçekleştirilen Kamber, ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Kamber bütün müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.

"SIRT ÜSTÜ DÜŞEREK KAFASINI ÇARPTI"

Kamber'in düştüğü esnada yan tarafta oturduklarını ifade eden Ferah Nas Şahingöz, "İlk gördüğümde 3. kattaki balkonda oturuyor gibiydi. Daha sonra aşağıya eğildi. Adeta takla atar gibi sırt üstü düşerek kafasını vurdu" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal