Şarkışla'da AK Parti Amblemi Şeklinde Park Yapıldı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yapılan bir park yukarıdan bakıldığı zaman AK Parti amblemi şeklinde yapıldı. Parktaki AK Parti logosu uzaydan görülebiliyor.

29.05.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-13:12)

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yapımı süren AK Parti amblemi net bir biçimde meydana çıktı. Parkın AK Parti amblemindeki şekli uydu fotoğrafları ve parkın üstünden, yüksek bir irtifadan kuşbakışı bakıldığı zaman görülüyor.

AK PARTİ AMBLEMİ BELİRGİN ŞEKİLDE GÖRÜNÜYOR

Sivas'ın Şarkışla Belediyesi, ilçe sınırları içinde yer alan sulama göleti işlevini yitince göleti parka dönüştürmeye karar verdi. AK Parti amblemi biçiminde düzenlenen projede çalışmaya başlanıldı. Büyük bir bölümü sona eren projede AK Parti amblemi net bir biçimde meydana çıktı.

KUŞ BAKIŞI BAKILDIĞINDA FARK EDİLİYOR

Fakat park kenarında gezenler bunu göremiyor. Parkın AK Parti amblemindeki biçimi uydu görüntüleri ve parkın üstünden, yüksek bir irtifadan kuşbakışı bakıldığı zaman görülüyor.

"AK PARTİ AMBLEMİNE BENZEMİYOR"

Yapımı süren parkta gezen gençler zeminden bakıldığı zaman parkı herhangi bir şeye benzetemezken, AK Parti amblemi biçiminde yapıldığına ise inanamadı. Gençler yaptıkları açıklamalarda, "Güzel bir park oldu. Burada zaman geçirip dinleniyoruz. Fakat herhangi bir şeye benzemiyor. AK Parti amblemine de benzemiyor" dediler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal