Şarkıcıya Müebbet Hapis Cezası

İki yıl önce Ankara Gölbaşı'nda Avukat Onur Evrim Demir'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şarkıcı Emrah Dinçer için müebbet hapis istendi

30.04.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-12:17)

İki yıl önce Ankara Gölbaşı'nda Avukat Onur Evrim Demir'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şarkıcı Emrah Dinçer’e müebbet hapis istendi. Emrah Dinçer'e yardım ettiği ileri sürülen avukatı Şükrü Açıkbaş hakkında da dava açıldı.

ŞARKICIYA CİNAYETTEN MÜEBBET İSTEMİ

Avukat Onur Evrim Demir'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Emrah Dinçer hakkında “kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapis cezası talep edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gölbaşı’nda Ağustos 2016’da Avukat Onur Evrim Demir’in vahşice öldürülmesi ile ilgili soruşturmasını tamamladı. Cinayeti işlediği gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Emrah Dinçer ile Avukat Onur Evrim Demir’in cesedini ortadan kaldırmasına yardım ettiği öne sürülen avukatı Şükrü Açıkbaş hakkında da dava açıldı.

CESEDİ AVUKATIYLA YOK ETMİŞ

Kaynaklardan edinilen bilgiler doğrultusunda iddianamede, eşiyle birlikte olduğu gerekçesiyle Avukat Demir’i kafasına sopa ile vurmak suretiyle cinayet işleyen Emrah Dinçer’in, daha sonra Açıkbaş’ı çağırdığı ve cesedi birlikte Gölbaşı’nda bulunan bir dere kenarına attıkları öne sürüldü. Avukat Onur Evrim Demir’in cesedinin yanında bulunan bir tahta parçasının Emrah Dinçer’in evinde yapılan aramada ele geçirilen sopayla eşleşmesi sonucu cinayetin çözüldüğü kaydedilen iddianamede, şüpheli Emrah Dinçer’in “kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Eski emniyet müdürü olan Avukat Açıkbaş hakkında ise “delilleri yok etmek” suçundan 5 yıl hapis cezası istendi. Olaya ilişkin dava halen devam etmekte.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal