Şarkıcı Yusuf Güney: Önce Terörü Lanetleyin, Sonra Şiddeti Kınarsınız

Şarkıcı Yusuf Güney, sosyal medya hesabından Ankara Çubuk'ta şehit cenazesinde fiziksel müdahaleye uğrayan Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımda bulundu.

22.04.2019-20:06 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-19:45) Şarkıcı Yusuf Güney: Önce Terörü Lanetleyin, Sonra Şiddeti Kınarsınız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk'un Akkuzulu Mahallesi'nde dün katıldığı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde fiziksel müdahaleye uğramasının ardından sanatçılar sessiz kalmadı. Şarkıcı Yusuf Güney de, Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'ta uğradığı fiziksel müdahaleye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"GİTTİĞİN YERE DİKKAT EDECEKSİN"

Güney paylaşımında "Siz hiç şehit cenazesine gittiniz mi! Yüreği ateşler içinde yanan bir aile, dünyası başına yıkılmış bir eş ve emanet edilen bir ana kuzusunun şehit haberini getiren çaresizlikten ellerini, avuçlarını ovuşturan gözü yaşlı komutan, yürekleri öfke ile tutuşan silah arkadaşları ve yakınları... Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hakedeceksin! Önce terörü lanetleyin, sonra şiddeti kınarsınız..." ifadelerine yer verdi.

"TERÖRÜ ŞİDDETLE KINIYOR VE LANET OKUYORUZ"

Paylaşımında terörü kınadığını belirten Güney, "Terörü ve tüm yardım yatakçılarını şiddetle kınıyor ve lanet okuyoruz. İnsanlığa yaratılan her varlığa yapılan şiddeti de kınıyoruz. Bu paylaşımım da ki mesaj terörü lanetlemeye gelince susan ama şiddete gelince klavye delikanlılığı yapan zati muhteremleredir." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal