Sarıyer'de Freni Tutmayan Kamyon Devrildi

Sarıyer'de freni tutmayan bir kamyon devrildi

21.05.2019-17:43 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-17:34)

Sarıyer'de freni tutmayan bir kamyon devrildi. Kamyon sürücüsü kazayı yaralanmadan atlatırken, kamyonda yüklü olan un çuvalları yola saçıldı.

Maden Mahallesi, Şifa Yolu Üstü Sokağı'nda saat 13.30 civarında gerçekleşen kazada iddia edilene göre Şifa Yolu Üstü Sokağı'nda seyir halinde olan İlhan Can'ın kontrolündeki 42 FLF 37 plakalı un yüklü kamyon yokuş yukarı çıkarken frenlerinin tutmaması sebebiyle geriye doğru kaymaya başladı.

Sürücüsünün kontrolü kaybetmesinden sonra kamyon yola devrildi. Kamyon sürücüsü kazayı yaralanmadan atlatırken, kamyonda bulunan un dolu çuvallar yola saçıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.  Polis, kamyonun devrildiği bölgeyi şerit çekerek trafiğe kapattı. Devrilen kamyonu kurtarmak için çalışmalara başlandı.

"FREN TESİR ETMEDİ"  

Kamyon sürücüsü İlhan Can, "Yukarıdan geliyordum. Fren tesir etmedi. Aracı karşıya vurdum. Buradan da belediye otobüsü gelmekteydi. Belediye otobüsünü atlattıktan sonra kamyon kendi kendine geriye doğru kaydı ve devrildi." ifadesinde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal