Sarıklı Hocanın Gazi Mustafa Kemal Hakkındaki Sözleri Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda sarıklı cübbeli yaşlı bir adamın, "Atatürk demeseydi 'Oğlum ben ölmenizi emrediyorum' biz şimdi abdest alıp namazı nasıl kılacaktık ha, bu ibadeti nasıl yapacaktık ha" sözleri gündem oldu.

12.11.2018-11:08 - (Son Güncelleme: 12.11.2018-11:15)

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde hoca olduğu zannedilen bir amcanın Atatürk hakkındaki sözleri en fazla izlenen videolar içine girdi. Amcanın, "Atatürk demeseydi 'Oğlum ben ölmenizi emrediyorum' biz şimdi abdest alıp namazı nasıl kılacaktık ha, bu ibadeti nasıl yapacaktık ha?" sözleri izleyenleri duygulandırdı.

Sosyal medyada ilgiyle seyredilen videolardan biri de bir hocanın Atatürk'le alakalı sözleri oldu. Amcanın "Atatürk demeseydi 'Oğlum ben ölmenizi emrediyorum, geri kaçmanızı emretmiyorum' demeseydi, Seyit Onbaşı o topu atmasaydı, biz şimdi abdest alıp namazı nasıl kılacaktık ha, bu ibadeti nasıl yapacaktık ha?" sözlerine beğeni ve yorum yağdı.

'ATATÜRK'E NANKÖRLÜK YAPIYORLAR'

Yaşlı adam, videonun sonunda, "Atatürk'e nankörlük yapıyorlar. Hayır kardeşim Atatürk'e atılan diller çürür. " diye çıkıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal