Sarı Rüyalar Nedir? Devlet Bahçeli Sarı Rüyalar Açıklaması? Sarı Rüya Ne Demek?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada sarı rüya görenleri eleştirdi. Peki Sarı Rüyalar nedir? Devlet Bahçeli Sarı Rüyalar açıklaması? Sarı Rüya ne demek?

13.12.2018-11:30 - (Son Güncelleme: 13.12.2018-11:29) Sarı Rüyalar Nedir? Devlet Bahçeli Sarı Rüyalar Açıklaması? Sarı Rüya Ne Demek?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada Sarı Rüyalar gören kimler varsa karşılarında bizi bulurlar dedi. Sarı Rüya diyerek neyi ve kimi kast ettiği merak edildi. Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamada Fransa'daki sarı yelekliler eylemine gönderme yaptığı ve sarı yelekliler olarak adlandırılan protesto gösterilerine Türkiye'den destek verenleri belirttiği anlaşılıyor.

Sarı Rüyalar Nedir? Devlet Bahçeli Sarı Rüyalar Açıklaması  

Fransa’da başlayan ve Avrupa’da bazı ülkelere yayılan ve yaklaşık 1 ayı aşkın süredir hükümetin emeklilik yaşı sağlık, göçmen sorunu, eğitimdeki pahalılık gibi konularda hükümet politikalarını protesto ediyor. Yaşanan bu protestolar tüm dünyada konuşuluyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada Türkiye’de sarı yeleklilere destek verenlere tepki göstererek sarı rüyalar görenler var ise karşısında bizleri bulur açıklaması ile tepki gösterdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal