Sapık Jinekolog Oğlunun Kız Arkadaşına Kadar Taciz Etmiş!

Hastalarına 'nitelikli cinsel saldırıda' uyguladığı sebebiyle yirmi üç sene hapis cezası alan jinekolog Prof. Dr. Fecri Sevilen, bugünlerde de oğlunun kız arkadaşına cinsel taciz uygulamakla suçlanıyor.

06.11.2020-09:09 - (Son Güncelleme: 06.11.2020-09:07) Sapık Jinekolog Oğlunun Kız Arkadaşına Kadar Taciz Etmiş!
Hastalarına 'nitelikli cinsel saldırıda' uyguladığı sebebiyle yirmi üç sene hapis cezası alan ve cezası Yargıtay aracılığıyla onanan jinekolog Prof. Dr. Fecri Sevilen, şuanda da oğlu Atakan Sevilen'in kız arkadaşı Çiğdem K.'ya cinsel taciz uygulamakla suçlanıyor.

Jinekoloğun 2007 yılında muayene esnasında Çiğdem K.'nın genital bölgesine çıplak elle temas ettiği ve cinsel taciz uyguladığının ortaya çıkmasının ardından soruşturma yapıldı. Soruşturma çerçevesinde Atakan Sevilen'de ifade verdi. Atakan Sevilen, ifadesinde o zamanlarda kız arkadaşında kadınsal bir hastalığının olduğunu, ona babasını önerdiğini, bir defa birlikte muayeneye gittiklerini fakat daha sonra eğitimi için yurt dışına çıktığını söyledi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı bitirdi ve iddianame hazırladı.

Soruşturmada, Çiğdem K.'nın sevgilisi Atakan Sevilen'e attığı 'Bana yapılan uygulama biraz rahatsız edici bir durumdu benim açımdan. Onu bir ara konuştuğumuzda açıklarım' mesajı da kanıt sayıldı.

Jinekolog Prof. Dr. Fecri Sevilen'in 'nitelikli taciz' iddiasıyla on iki seneye kadar hapsi isteniyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal