Sapık Baba Öz Kızına Müstehcen Videolar İzletti: 22 Yıl Hapsi İsteniyor

İstanbul’da mide bulandırıcı bir hadise gerçekleşti. Savcılığa müracaat eden bir anne, eşinin 14 yaşında olan öz kızının yanında müstehcen videolar seyrettiğini öne sürdüğü kocasına suç duyurusunda bulundu. Sapık baba ile ilgili 22 seneye kadar hapis talebiyle dava açıldı.

30.09.2020-10:34 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-10:28) Sapık Baba Öz Kızına Müstehcen Videolar İzletti: 22 Yıl Hapsi İsteniyor
Akıllara durgunluk getiren hadise İstanbul Şişli'de gerçekleşti.

Senelerdir evli olan S.E., ile N.E., çiftinin evliliğinden olan 14 yaşında bir kızları var. Anne S.E., bir gün eşinin kızlarının yanında yüksek sesli olarak +18 videolar izlediğini fark etti. Bu duruma kızan anne eşini uyararak bir daha bu gibi davranışlar sergilememesi için uyardı.

6 SENE BOYUNCA KIZININ YANINDA AHLAKSIZ VİDEOLAR İZLEDİ

Anne S.E.'nin tüm uyarılarına rağmen ifadelere göre baba N.E., saplantılı eylemine hemen hemen altı ayıl boyunca ayrı zaman dilimlerinde devam etti. Kocasının saplantılı bir şekilde çocuğunun yanında müstehcen videolar seyretmesine dayanamayan genç anne savcılığa giderek kocası ile ilgili suç duyurusu verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı annenin şikâyetiyle hayrete düşüren olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Savcılık aracılığıyla yapılan soruşturma çerçevesinde ifadesine başvurulan genç anne kocasının kızının yanında müstehcen videolar seyrettiğini öne sürdü.

Annenin iddialarıyla Çocuk İzlem Merkezi'nde ifadesine başvurulan masum çocuk babasının yanında müstehcen videolar seyrettiğini dile getirdi.

22 SENE HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık yapılan soruşturmanın bitiminde baba N.E.'nin suçtan kurtulma doğrultusunda ifade verdiğini, anne ile mağdur kızın ifadelerini temel alarak zanlı ile ilgili 'Çocuğun Görebileceği Yerlerde Müstehcenlik' ile 'Çocuğun Cinsel İstismarı' suçları çerçevesinde iddianame hazırlayarak 22 seneye kadar hapsi istendi.

Zanlı gelecek günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal