Şanlıurfa'da Vahşet! 2 Yaşındaki Kızın Kafası Koparıldı

Şanlıurfa'da bu kadar da olmaz dedirtecek vahşilikte bir olay yaşandı. İhbar üzerine boş bir arsaya giden ekipler toprağa gömülü halde ve kafası koparılmış biçimde 2 yaşındaki bir kız çocuğu cesedi buldu.

27.07.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-16:10)

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki bir hafriyat döküm alanında toprağa gömülü durumda kafası koparılmış 2 yaşında olduğu düşünülen bir kız çocuğunun cansız bedeni bulundu.

TOPRAĞA GÖMÜLÜ KAFASI KOPARILMIŞ ÇOCUK CESEDİ BULUNDU

Olay Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde meydana geldi. Hafriyatların döküldüğü boş bir yerde çocuk cesedi olduğu ihbarı ardından harekete geçen birimler, bölgede arama yaptı. Gerçekleştirilen aramada molozların içindeki toprağa gömülü 2 yaşlarında bir kız çocuğunun cansız bedeni bulundu.

CESEDİN 20 GÜN ÖNCE GÖMÜLDÜĞÜ DÜŞÜNÜYOR

Olay yeri inceleme birimleri ceset üstünde ve etrafta inceleme gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen incelemede çocuğun yaklaşık 20 gün önce bölgeye gömüldüğü tespit edildi. Üstünde elbiseleri olan çocuğun kafasının ise koparıldığı ve cesedin yan tarafına gömüldüğü bildirildi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

ANNE VE ÜVEY ANNE GÖZALTINDA, BABA UZUN SÜREDİR KAYIP

Polisin olayla alakalı anne ve üvey anneyi gözaltına aldığı öne sürülürken, babanın ise uzun zamandır kayıp olduğu tespit edildi. Çocuğun nasıl öldüğü ve kimler tarafından bölgeye götürülerek gömüldüğünün incelendiği öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal