Şanlıurfa'da Trafik Kazası; 9 Kişi Yaralı

Şanlıurfa'da 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, içlerinde çocukların da yer aldığı 9 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

20.04.2019-12:47 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-12:38) Şanlıurfa'da Trafik Kazası; 9 Kişi Yaralı

Şanlıurfa'da 2 otomobilin çarpışmasının ardından meydana gelen trafik kazasında, içlerinde çocukların da yer aldığı 9 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaynaklardan alınan bilgilere göre, kaza gece vakitlerinde Birecik-Nizip karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Suat B. idaresindeki 27 BKD 51 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ramazan Ö.'nün kullandığı 27 ND 468 plakalı otomobille çarpıştı.

2 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Meydana gelen kazada otomobillerin sürücüleri ile Abdullah, Medine, Enes, Sena Öztürk ile Veysel, Saniye Bozkan ve ismi henüz bilinmeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansla Birecik Devlet Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaza sebebi ile bir süre çift yönlü trafiğe kapanan yol, otomobillerin çekiciyle kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Kaza ile igili soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal