Şanlıurfa'da Oğlunu Kurtarmak İsteyen Baba Su Kanalında Boğuldu

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda, sulama kanalına düşen oğlunu kurtarmak isteyen baba kanala atladı. Çocuk, vatandaşlar tarafından kurtarılırken baba boğularak hayatını kaybetti.

02.06.2020-17:49 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-17:38) Şanlıurfa'da Oğlunu Kurtarmak İsteyen Baba Su Kanalında Boğuldu

Olay, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Akıncı Mahallesi'nde bulunan Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında meydana geldi. Baba İhsan Çalışır ve oğlu Mehmet Çalışır, evlerinin yakınlarında bulunan kanala balık tutmak için gitti. Balık tutarken dengesini kaybeden Mehmet Çalışır kanala düştü. Oğlunu kurtarmak isteyen baba Çalışır da kanala atladı. Baba İhsan Çalışır, oğlunu kurtarmak isterken su üstüne kalmayı başaramadı ve boğularak hayatını kaybetti.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise Mehmet Çalışır sudan çıkardı. Çevredekiler olayı bildirirken, olay yerine sağlık, jandarma ve su altı arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Arama kurtarma ekipleri kısa süreli çalışmasının ardından baba İhsan Çalışır'ın cansız bedenine ulaştı. Olay yerindeki incelemenin ardından babanın cansız bedeni otopsi işlemlerinin yapılması için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

Tedaviye alınan Mehmet Çalışır'ın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal