Şanlıurfa'da Kavgada Vurulan 4 Kişiden 3'ü Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa'da, daha önce aralarında husumet olan iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ağır yarandı.

27.07.2019-16:16 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-16:57) Şanlıurfa'da Kavgada Vurulan 4 Kişiden 3'ü Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa'da, husumetli iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada Mehmet Güven (68) ile oğulları İbrahim Halil (32), Murat (35), Ramazan Güven (38), vücutlarının farklı yerlerinden vurularak yaralandı. Hastaneye kaldırılan 3 kardeş hayatını kaybeden, babanın da durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay, öğle saatlerinde, Bağlarbaşı Mahallesi'nde oldu. Husumetli olan iki grup sokak ortasında karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa zamanda büyüyüp silahlı kavgaya döndü.

SİLAHI KİMİN ATEŞLEDİĞİ BELLİ DEĞİL

Kim tarafından ateşlendiği şimdilik tespit edilemeyen tüfekten çıkan saçmalar ve tabancadan çıkan mermiler, Mehmet Güven ile oğullları İbrahim Halil, Murat, Ramazan'a isabet etti. 4 yaralı kanlar içerisinde yere düşerken, şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Olayı görenlerin ihbarı ardından bölgeye sağlık ve polis birimi gönderildi. Polis etrafta güvenlik tedbiri alırken, sağlık personelleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar sonrasında Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

3 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye altında olan İbrahim Halil, Murat ve Ramazan Güven kardeşler yaşamını yitirdi. Yaralı baba Mehmet Güven'in tedavisi ise sürüyor. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan 3 kardeşin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Polis, olayın sonrasında kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal