Şanlıurfa'da Karne Günü Kaybolan İki Çocuk İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Şanlıurfa, Siverek'te karne aldıktan sonra eve dönmeyen 8 ve 5'nci sınıf öğrencisi iki kardeş için arama faaliyetleri devam ediyor.

18.01.2020-14:03 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-16:53)

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde önceki gün  karne aldıktan sonra eve dönmeyen 8 ve 5'nci sınıf öğrencisi iki kardeşten hala haber alınamadı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Abdalağa Mahallesi'ndeki Yunus Emre Ortaokulu'nda eğitim gören 8'inci sınıf öğrencisi Medine ve 5'inci sınıf öğrencisi Bünyamin Baturalp, dün karnelerini aldıktan sonra eve dönmedi. Bir süre kendi imkanlarıyla çocuklarını arayan aile, sonuç alamayınca durumu polise ihbar etti.

Okulun çevresinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını gözden geçiren ekipler, kardeşlerin Siverek-Şanlıurfa kara yolu yönünde ilerlediğini tespit etti. Arama çalışmasını yol istikametinde yoğunlaştıran ekipler, Baturalp kardeşlerin izine rastlamadı. Baba İbrahim Baturalp konuya yönelik yaptığı açıklamada, çok üzgün ve endişeli olduklarını dile getirdi.

Çocuklarını görenlerin polis ekiplerine bildirmesini isteyen Baturalp, "Siverek’in hemen hemen her yerine baktık ancak herhangi bir iz bulamadık. Çocukların en son Hilvan ilçesine doğru gittiklerini düşünüyoruz. En son Ediz köyünden biri görmüş, ondan sonra da gören yok." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal