Sandıkta Kirli Oyun! İtirazdan Sonra AK Parti İstanbul'u Alabilir

2019 Mahalli İdareler Seçimi'nde, sandık başında yaşanan şaibeli olaylar bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. AK Parti'nin beklenmedik şekilde geride tamamladığı seçim yarışında, şaibelerin bu sonucu ortaya çıkardığı üzerinde duruluyor.

02.04.2019-12:47 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-12:56) Sandıkta Kirli Oyun! İtirazdan Sonra AK Parti İstanbul'u Alabilir

2019 Yerel Seçimleri'nde en çok konuşulan şehir olan İstanbul, son zamanların en tartışmalı seçim ürecini yaşıyor. AK Parti'nin her ankette önde çıktığı ve 15 yıldır yönettiği İstanbul'da sürpriz bir şekilde şaibelerle dolu bir sonuç çıktı.

Halk iradesinin her zaman tartışmasız kabul gördüğü AK Parti cephesinde, geçersiz olan oyların geçersiz sayılma gerekçelerinin incelendiğinde, bugüne kadar görülmemeiş gerekçeler olduğu ve böyle bir durumun kabul edilmeyeceği, gerekli itirazın yapılacağı bilgisi verildi.

AK PARTİ'NİN YÜKSEK OY ALDIĞI İLLERDE KAYDIRMA YAPILMASI VE GEREKÇESİ MAKUL OLMAYAN İPTAL OYLAR

Bugüne kadar halktan geleni Hakk'tan bilen ve hizmet ettiği kadarını nasibi olarak gören AK Parti'de, hakları olan oyların akla mantığa sığmayan sebeplerle iptal edilmesine itiraz edileceği öğrenildi. Bu itirazların CHP'nin kendi sitesinde dahi karşılığının olduğu ve her geçen dakika da yeni bir skandalın, sağlam kaynaklar verilmesi şartıyla sosyal medyada da paylaşıldığı görüldü.

BİNAL YILDIRIM'IN OYLARI, STRATEJİK BİR ŞEKİLDE (KAYDIRILDI) DAĞITILDI

Bir mühendislik düşünün... Dikkat çekmemesi için ince ince işlenmiş bir mühendislik.

Binali Yıldırım'ın önde çıktığı ve 200 oy aldığı bir sandıkta bu oyların genel sayımlarda Ekrem İmamoğlu'na yazıldığı, Ekrem İmamoğlunun aldığı 100 oyun Vatan Partisi Adayı'na yazıldığ ve 1 oy alan Vatan Partisi Adayı'nın oyunun Binali Yıdırım'a yazıldığı ve dikkati Ekrem İmamoğlu'ndan başka odaklara dağıtmak isteyen bir şaibe...

Sandıkta çıkan oyların, genel sonuçlarda değiştiğinin saptandığı ve bunlara ek olarak AK Parti'nin yoğun oy aldığı yerlerdeki oy iptallerinin gerekçelerinin öğrenilmesi üzerine bu iptal gerekçeleri AK Parti tarafıdnan araştılmaya başlandı.

Sonuç olarak ortaya;birtakım ittifakların seçim öncesinde olduğu gibi, sandık başında da AK Parti'nin aleyhinde çalışmış olabileceği gibi kirli bir ihtimail ortaya koyuyor.

AK Parti'nin kendi temsilcisi olarak sandık başında görevlendirdiği müşahitleri de incelemeye aldığı ve bu incelemelerin amacının, AK Parti'yi temsil etmek için partiye üye olmuş ama bunu sandıktaki kirli ittifaklara zemin hazırlamak adına üyelik yapmış olabilecek isimleri   sorgulamak adına olduğu öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal