Sandıklı Belediye Başkanı: Afyonkarahisar Büyükşehir Değil

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Kararın açıklanmasından sonra bazı vatandaşlar paniğe kapılırken, Afyonkarahisar'ın Sandıklı Belediye Başkanı "Biz ilçeyiz. Afyonkarahisar Büyükşehir değil." diyerek halkı sakinleştirmek istedi.

11.04.2020-11:54 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-11:41) Sandıklı Belediye Başkanı: Afyonkarahisar Büyükşehir Değil

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan ve 1 aydır ülkemizde etkili olan coronavirüs salgını nedeniyle yeni tedbirler alınmaya devam ediliyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu geçerli olacak şekilde sokağa çıkmak yasaklandı. Bu kararın açıklanması ile birlikte vatandaşlar paniğe kapıldı ve açık olan dükkanlara akın etti. Bu durum Afyonkarahisar Sandıklı'da da aynı şekilde oldu.

Vatandaşlar sokağa çıkarken, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl açıklama yaptı ve "Sevgili Sandıklı halkı, biz ilçeyiz. Afyonkarahisar Büyükşehir değil." ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşım sosyal medya üzerinde büyük bir etkileşim aldı ve kısa sürede viral oldu.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLAN İLLER

Karar kapsamında; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak'ta sokağa çıkmak pazar 00:00'a kadar yasaklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal