Sancaktepe'de 3 Katlı Binada Yangın Çıktı

Sanacaktepe'de bulunan 3 katlı bir binanın giriş katında yangın çıktı. Daire içindeki kadın ve çocuğu kurtarılırken, dairede hasar oluştu.

06.03.2020-12:48 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-12:36) Sancaktepe'de 3 Katlı Binada Yangın Çıktı

Olay, Sancaktepe Meclis Mahallesi Yeni Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın giriş katındaki dairede meydana geldi. Saat 11.20 sıralarında çıkan yangının henüz nedeni bilinmezken, yangın kısa sürede büyüdü. Dairenin alevler içinde kaldığını gören mahalle sakinleri olaya müdahale etti. 

Yangının yaşandığı anlarda evde olan kadın ve çocuğu komşuların yardımıyla kurtarıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, ekipler kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Meydana gelen yangında can kaybı olmazken, binada maddi hasar olutu.

"EVDE EŞİ VE ÇOCUĞU VARDI ONLARI DIŞARI ALDIK"

Olay yerinde bulunan ve yangına şahit olan mahalleli Hanife Aycan, "Ben yangını duydum. Komşularım telefon etti. Geldim baktım, komşumun evinde yangın çıkmış." ifadelerini kullandı.

Olayı görenlerden biri olan Harun Top ise, "Gerekli müdahaleyi yaptık ama söndüremedik. İtfaiye ekipleri söndürdü. Evde eşi ve çocuğu vardı onları da dışarı aldık zaten." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal