Sanatçılar Mehmetçik'e Destek İçin Hatay Sınırında!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için şarkıcı ve oyunculardan oluşan grup, ’Sanatçı Mehmetçik El Ele’ etkinliği kapsamında Hatay’a geldi.

15.02.2018-16:02 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-15:42) Sanatçılar Mehmetçik'e Destek İçin Hatay Sınırında!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Harun Karacan’ın da bulunduğu organizasyonda, Hatay’a gelen ve aralarında Yavuz Bingöl, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Erhan Yazıcı, Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Sefa Zengin ile Deniz Oral’ın da bulunduğu sanatçılar, Mehmetçik’e desteklerinini yinelediler. Sanatçılar, basın toplantısı düzenleyerek, ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdiklerini mehmetçiğin sonuna kadar arkasında olduklarını" duyurdu.

Basın toplantısında konuşan şarkıcı Yavuz Bingöl, CIA raporunda, PYD’nin, PKK’nın Suriye’deki milis gücü olduğunun açıkça belirtildiğinin altını çizerek. Bingöl, "Cumhurbaşkanı’mızın dediği de oydu. Yapılan operasyonu ben, şahsen çok meşru görüyorum" dedi.

Oyuncu Tamer Karadağlı da  konuşmasında "Bir tane Türkiye var, o da bizim vatanımız. Mehmetçik’in yanında olmak, bizim görevimiz. Bundan sonra da bir sürü sanatçı gelecektir" diye konuştu.

Mustafa Ceceli ise sabah okuduğu bir haberin altını çizerek, şunları söyledi:

"Reyhanlı Davut Paşa’da bir çoban, tam 8 ton taş taşıyarak, Mehmetçik’in geçiş güzergahına Türk bayrağı yapmış. Bütün hikaye, aslında bundan ibaret. Evet, sınıra yakın bir ilçede yaşıyor olabilirsiniz, hedefe de konulmuş olabilirsiniz; ama unutmayalım ki hem fiil hem de fikri olarak insanların moral ve motivasyonunu yükseltmek, onların yanında olabilmek, böyle bir dönemde çok kıymetli. ’Sanatçı- Mehmetçik El Ele’ organizasyonunu da çok beğendim. Biz, bunu yaymak ve inşallah bundan sonra her hafta farklı sanatçıları vatandaşlarımızla buluşturup, çok güzel bir projeye imza atacağız. Reyhanlı 7 sivilimizi kaybettiğimiz, 113 vatandaşımızın yaralandığı bir bölge. O yüzden inşallah, yaraları bir nebze hafifletebiliriz."

"ACILARI PAYLAŞMAYA GELDİK"

Meslektaşlarını temsilen bölgede olduklarını dile getiren başarılı oyuncu Volkan Severcan, "Biz Tamer Karadağlı ile askerliğimizi de birlikte yapmıştık. Bildiğimiz çok önemli bir şey var ki cenk, sadece cephede devam etmiyor. Bizler, cephedeki Mehmetçik’imize destek olmak için şehitlerimizin acısını paylaşmak ve hafifletmek için buraya geldik. Türkiye, zorlu bir sınavdan geçiyor ve bu zorlu sınavı da Şanlı Türk ordusu veriyor. Bu sınavı verirken, onlarla gurur ve onur duyuyoruz. Onlarla bu gurur ve onuru paylaşmak için buradayız" dedi.

"GERÇEĞİN NE OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ"

Erhan Güleryüz ise konuşmasında "80 milyon, tek bir yürek olarak doğrunun ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Mehmetçik’imizin bu bölgeyi tekrar refaha kavuşturacağına eminiz. Mehmetçik’imizin arkasındayız, bugün onlarla da görüşeceğiz. Hatay’da, Reyhanlı’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını paylaşmaya ve hafifletmeye geldik. Sanat ve sanatçının da Mehmetçik ile beraber olduğunu söylemek istiyorum. Bugün sayımız bu kadar görünüyor; ama ilerleyen günlerde arkadaşlarımız da gelerek Mehmetçik’in yanında olacak. Ben 80 milyonun Mehmetçik ile el ele olduğunu,yan yana olduğunu sanat ve sanatçının da Mehmetçik’le el ele olduğunun tekrar altını çizmek istiyorum" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal