Samsun'da Coronavirüs Paniği! Profesör Ağzından Kaçırdı

Katıldığı bir programda gündemi değerlendiren Prof. Dr. Mustafa Çetiner, dedesi umreden gelen bir gencin süper bulaştırıcı olduğunu belirtti. Çetiner bu açıklamaları yaparken ağzından Samsun'u kaçırdı. Bu durum ise Samsun'da yaşayan vatandaşları tedirgin etti.

28.03.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-11:52)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Özellikle umreden gelen vatandaşların virüsü yaydığı düşünülürken, Prof. Dr. Mustafa Çetiner CNN Türk ekranlarında yayınlanan Başak Şengül'ün sunduğu Aklı Çemberi adlı programa konuk oldu ve gündemi değerlendirdi. İç Hastalıkları Uzmanı olan Çetiner, Güney Kore örneğini vererek ülkemizde süper bulaştırıcılar olduğunu söyledi ve "Bizim gibi büyük metropellerden henüz hastalığın yayılmadığı köylere, kentlere gidip de orada bulaştırabilecek insanlar da var. (Güney) Kore'de öyle süper bulaştırıcılar vardı. Yüzlerce insana tek başına virüs bulaştırdı." ifadelerini kullandı.

"ONLARCA İNSANI ENFEKTE ETTİ"

Açıklamalarının devamında ağzından Samsun'u kaçıran Çetiner, Samsun'da süper bulaştırıcı olduğunu belirtti. Çetiner, "Dedesi umreden geliyor, ondan kapıyor. Bir büyük market AVM'de çok işlek bir hamburgercide çalışıyor çocuk. Onlarca insanı enfekte etti." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal