Samsun'da Batan Geminin Acı Bilançosu Açıklandı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'da batan Panama bayraklı gemide 6 kişinin cansız bedenine ulaşırken 7 kişininde sağ olarak kurtarıldığını açıkladı.

07.01.2019-15:15 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-15:28) Samsun'da Batan Geminin Acı Bilançosu Açıklandı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'da batan Panama bayraklı gemide 6 kişinin cansız bedenine ulaşırken 7 kişininde sağ olarak kurtarıldığını açıkladı.

6 KİŞİ YAŞAMINI KAYBETTİ

Samsun açıklarında Panama bayraklı geminin battığı yönünde tehlike sinyali alınması üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı harekete geçti. Gemiden helikopterle ilk etapta kurtarılan 4 kişi Samsun-Çarşamba Havaalanına getirildi. Kaza yerinde süren arama kurtarma çalışmalarında 3 kişi daha sağ kurtarıldı, 6 kişinin ise cansız bedeni çıkarıldı.

GEMİDE 13 MÜRETTEBAT VARDI

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Samsun sularında, 77 mil uzaklıkta Panama bayraklı geminin battığına dair tehlike sinyali alınması üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığınca bir bot ve bir helikopterle arama kurtarma çalışmaları başlatıldığı ifade edildi. Gemide toplam 13 mürettebatın olduğu belirtildi. Bunların 9'u Ukrayna, 2'si Azerbaycan, 2'sinin de Rus uyruklu olduğu tespit ediildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal