Samsun'da, 2 Bin Metrekarelik Türk Bayrağı Dikkat Çekti!

Samsun'da kara yolundaki bir akaryakıt istasyonunda bulunan 2 bin metrekarelik Türk bayrağı, vatandaşların dikkatini çekiyor.

29.10.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 29.10.2019-13:05)

Samsun'da kara yolundaki bir akaryakıt istasyonunda bulunan 2 bin metrekarelik Türk bayrağı, vatandaşların dikkatini çekiyor.

Kavak ilçesinde Ankara kara yolundaki akaryakıt istasyonunun yakınında yer alan dev Türk bayrağı, kilometrelerce uzaklıktan görenlerin dikkatini çekiyor. Birçok vatandaşın dikkatini cezbeden dev Türk bayrağı birçok fotoğrafa atmosfer yaratıyor.

Tesis müdürü Murat Kaskor, konuya yönelik gerçekleştirdiği açıklamada, 116 metre uzunluğundaki direkte dalgalanan bayrağın 2 bin metrekare olduğunu belirtti. Kaskor, bayrak için temele ve direğe yaklaşık 24 bina için harcanan 400 ton beton döküldüğünü aktardı.

Bayrağın 2010 yılında inşa edildiğini aktaran Kaskor, "Bayrağımız 450 kilogram ağırlığındadır. Yıprandığında düzenli olarak yenisiyle değiştiriyoruz." diye konuştu.

Kaskor, "Bayrağın altında 16 Türk devletinin bayrağı ve mescit var. Vatandaşlar bayrağımıza yoğun ilgi gösteriyor. Türkiye'nin en büyük bayrağını görmek, onunla fotoğraf çektirmek vatandaşları heyecanlandırıyor."dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal